POBOLJŠAVAMO BETON U SVAKOM POGLEDU

Proizvođačima gotovog betona, prefabrikovanih betonskih elemenata i betonskih proizvoda obezbeđujemo kvalitetne proizvode besprekorne pouzdanosti; i otvaramo nove mogućnosti arhitektama i projektantima za ekonomičnu gradnju u skladu sa najvišim standardima. Na taj način pomažemo da učine beton boljim u svakom pogledu.

STVARANJE NOVIH PERSPEKTIVA

Sa našim modernim sistemskim rešenjima koja su skrojena prema svakom pojedinačnom setu zahteva, obezbeđujemo stalno unapređenje kvaliteta i proizvodnje betona i betonskih proizvoda kao i pojednostavljenje njihove primene, tretiranja i zaštite.  

Gde god da radite u betonskoj industriji, možete se osloniti na to da će naši stručnjaci putem svoje kompetentnosti i ekspertize odgovoriti na sve vaše potrebe i pomoći vam da vaš projekat bude uspešan u svakom pogledu.  

SVEOBUHVATNA PALETA PROIZVODA ZA PROIZVODNJU BETONA

Bilo da se radi o ranoj čvrstoći, krajnjoj čvrstoći, nepropusnosti, otpornosti, kvalitetu površine i lakoći nanošenja - sa našim aditivima, možete precizno prilagoditi beton zahtevima potrebnih performansi. Naša sredstva za negu štite sveži beton od dehidracije, dok naša sredstva za odvajanje osiguravaju da se beton optimalno odvaja od oplate ostavljajući visokokvalitetne betonske površine.

U slučaju da dođe do oštećenja prilikom transporta ili na gradilištu, nudimo sveobuhvatni program betonske kozmetike sa kojim se efikasno mogu obraditi i popraviti oštećene oblasti, dajući besprekoran izgled površinske obrade.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123