Ko smo mi

MC-Bauchemie - Ko smo mi

MC-Bauchemie je jedan od vodećih nezavisnih proizvođača hemijskih proizvoda za građevinarstvo i novih tehnologija. Sa sedištem u gradu Bottrop, Nemačka, grupa angažuje više od 2,200 zaposlenih i posluje u više od 40 zemalja širom sveta. Osnovana pre više od 50 godina, kompanija je strekla reputaciju proizvođača naprednih rešenja u vezi sa betonom , izgradnjom , održavanjem i sanacijom oštećenja. U Srbiji uspešno poslujemo više od 8 godina. Nudeći jedinstvena rešenja zauzimamo posebno mesto na ovom tržištu.

Naš uspeh nije baziran samo na visokom kvalitetu proizvoda i naprednih tehnologija, već se zasniva i na širokom dijapazonu servisnih usluga koje nudimo našim partnerima. Rešenja prilagođena rešavanju konkretnih i specifičnih problema se mogu donositi samo u bliskom i direktnom dijalogu sa planerima, arhitektama i izvođačima. Naši zaposleni širom celog sveta su posvećeni sprovođenju ove filozofije u praksu.

Mi pružamo našim klijentima inteligentna, pozdana i održiva rešenja, pokrivajući široki spektar sektora izgradnje, kao i održavanja postojećih struktura.

Nudimo visoko kvalitetan inženjering, kombinovan sa izvanrednim konzervacijskim i sanacionim sistemima kao delom jedinstvenog servisa usklađenog sa održavanjem i zaštitom različitih građevinskih struktura i industrijskih objekata.
Od sanacije betona, zaštite površina i tehnologija injektiranja do podnih obloga i zaptivanja spojnica, mi smo u mogućnosti da ponudimo jedinstvene proizvodne sisteme a sve u cilju zaštite građevinskih struktura od svih vrsta mehaničkih dejstava, procesa starenja i agresivnih uticaja sredine.

Mi proizvodimo hemijske dodatke za betone, maltere, celu lepezu proizvoda za gradilišta, podne sisteme za industrijsku primenu i stanogradnju, kao i sisteme za restauraciju i vodonepropusnot građevinskih struktura – od bitumenskih premaza, horizontalnih barijera, zaptivnih masa i vodonepropusnih materijala do inovativnih sanacionih maltera.

Omogućavamo bolju gradnju i popravke - MC-Bauchemie