Odricanje

Ovaj web sajt je informacioni servis:
MC-BAUCHEMIE MÜLLER GmbH & Co. KG

Fabrika hemijskih proizvoda
Am Kruppwald 1-8
46238 Bottrop
Germany

Telefon: +49 20 41 101-0
Fax: +49 20 41 6 40 17

Oblik organizovanja: KG (Ograničena odgovornost)
Sedište: 45133 Essen
Trgovinski registar br: A 1052 - Okružni Sud Essen
Poreski broj: DE 11 98 80 525

Glavni partner:
Josef Verhoven,
MC-Bauchemie Müller GmbH
Trgovinski registar br.: B 888 – Okružni Sud Essen
Izvršni Direktori: Hilde Müller, Dr.-Ing. Claus-M. Müller, Dr. Ekkehard zur Mühlen, Nicolaus M. Müller.  
E-Mail: info@mc-bauchemie.de

Kontakt osoba za pitanja vezana za ovaj web sajt:
Saki M. Moysidis, Marketing & Communication
Telefon: +49 20 41 101-0
Fax: +49 20 41 101-688
E-Mail: webmaster@mc-bauchemie.de

Koncept, dizajn i produkcija:
ecomplexx Nemačka
Plange Mühle 1
40221 Düsseldorf
Nemačka

Telefon: +49 211 417432 – 0
Fax: +49 211 417432 - 204
E-Mail: info@ecomplexx.com
URL: http://www.ecomplexx.com/


Pravne informacije:
Vodili smo računa i sa pažnjom kreirali naše web strane. Ipak, ne možemo potpuno garantovati da je sav sadržaj potpuno ispravan i kompletan.

Informacije ponuđene na našim web stranicama bi trebalo razumeti kao generalne informacije o kompaniji MC. One ipak ne bi trebalo da zamene konsultacije sa našim ekspertima ili služe kao informacije o proizvodima ili saveti za primenu proizvoda MC-a.

Po pitanju posebnih upita o našim proizvodima i uslugama molimo Vas da nas kontaktirate preko ovih web stranica ili direktno preko nekog od naših servisnih centara.

Mi ne možemo snositi odgovornost za direktnu ili indirektrnu štetu kao rezultat korišćenja ovih informacija. Informacije na ovim web stranama se konstantno obnavljaju ali je moguće je dođe do promena bez prethodne objave. To ne može rezultirati našom odgovornošću u bilo kom obliku.

Izjava o privatnosti:
U cilju preuzimanja podataka ili zahteva za informacijama morate ostaviti svoje lične podatke kako je to navedeno na ovom web sajtu.

MC-Bauchemie snima ove podatke kako bi bili u stanju da odgovorimo Vašim zahtevima i ponudimo Vam informacije o proizvodima, servisne informacije i dokumentaciju kao i da bi Vam pružili najbolji mogući kvalitet usluga u vezi sa našom oblasti poslovanja.

MC-Bauchemie će tretirati ove informacije kao poverljive i prosleđivati ih trećim stranama samo ukoliko je to zaista neophodno i samo u gore navedene svrhe.


Google Analytics:
Ovaj web sajt koristi Google Analytics, web analitički servis proizvod kompanije Google, Inc. (“Google”). Google Analytics koristi “kolačiće”, tekstualne poruke koji se nalaze na vašem računaru, da pomognu u analizi web sajta-na koji način ga korisnici upotrebljavaju. Prikupljene informacije pomoću kolačića o Vašem korišćenju našeg web sajta (uključujući Vašu IP adresu skraćenu za poslednji oktet pre skladištenja koristeći “anonymizeIp”metod) će biti prosleđeni i čuvani na Google serverima u USA. Google će koristiti ove informacije u cilju unapređenja korišćenja našeg web sajta, pri sastavljanju izveštaja o aktivnostima sajta za naše web sajt operatore i pružajući druge servisne usluge koje su u vezi sa korišćenjem web sajta i internet uslugom. Google takođe može proslediti ove informacije trećim stranama kada to zahteva pravna regulativa, ili kada treće strane obrađuju informacije u Google-ovo ime. Google neće povezati Vašu IP adresu sa bilo kojim podacima koji su u posedu Google. Možete odbiti korišćenje kolačića selektovanjem odgovarajućih podešavanja u Vašem pretraživaču, ipak imajte u vidu da ukoliko to učinite možda nećete biti u mogućnosti da koristite potpunu funkcionalnost ovog web sajta. Upotrebom ovog web sajta Vi dajete odobrenje za korišćenje Vaših podataka posredstvom Google na način i u svrhu navedenu iznad. Možete se opredeliti da ne budete praćeni preko Google Analytics, sa mogućim efektima u budućnosti, preuzimanjem i instalacijom Google Analytics Opt-out Browser - dodatkom za vaš trenutni web pretraživač na adresi:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en
countries